Om du inte kan se inläggen från en vän eller en annan användare på TikTok kan du misstänka att de har blockerat dig. TikTok skickar inte meddelanden till den som har blockerats, men det finns sätt att ta reda på det.
Använd söksektionen
Skriv in det exakta användarnamnet för personen du misstänker i sökfältet. Om användarnamnet inte visas i sökresultaten eller om du får ett "Användaren hittades inte"-felet när du klickar på det trots att profilen dyker upp kan du ha blivit blockerad.
Kontrollera listan över följare och följda
Om du har följt den här personen tidigare, kolla din följarelista. Om du ser att din profil har tagits bort från listan och du inte kan hitta användaren när du söker igen är detta ett tydligt tecken på blockering.
Se meddelandehistorik
Om du tidigare har skickat meddelanden till användaren via DM, ange meddelandehistoriken. Om meddelandena du skickade inte kan levereras och användarens profilbild har ändrats till den grå standardikonen kan du förstå att du har blivit blockerad.