Als je de berichten van een vriend of een andere gebruiker op TikTok niet kunt zien, vermoed je mogelijk dat ze je hebben geblokkeerd. TikTok brengt de geblokkeerde persoon niet op de hoogte, maar er zijn manieren om dit te vertellen.
Gebruik de zoeksectie
Typ de exacte gebruikersnaam van de persoon die u vermoedt in de zoekbalk. Als de gebruikersnaam niet in de zoekresultaten verschijnt of als het profiel verschijnt, maar u de foutmelding 'Gebruiker niet gevonden' krijgt wanneer u erop klikt, bent u mogelijk geblokkeerd.
Controleer de volger- en volglijst
Als je deze persoon al eerder hebt gevolgd, controleer dan je volgerslijst. Als u ziet dat uw profiel uit de lijst is verwijderd en u de gebruiker niet kunt vinden wanneer u opnieuw zoekt, is dit een duidelijk teken van blokkering.
Zie Berichtgeschiedenis
Als u de gebruiker eerder via DM een bericht heeft gestuurd, voert u de berichtgeschiedenis in. Als de door u verzonden berichten niet kunnen worden afgeleverd en de profielfoto van de gebruiker is gewijzigd in het standaard grijze pictogram, kunt u begrijpen dat u bent geblokkeerd.